Här berättar vi mer om Gerjos pågående projekt!

Våra projekt

Här berättar vi om några av våra pågående projekt. Mer om våra kunder och partners hittar du här.

Rättscentrum Malmö

Gerjos totallösning med Bas U och bygglogistik på Rättcentrum i Malmö.
Projektet är beläget i centrala Malmö och omfattar nybyggnation samt ombyggnad av befintliga lokaler till Rättscentrum i Malmö. Rättscentrum Malmö innehåller lokaler för Polisen, Kriminalvården, Domstolverket, Åklagarmyndigheten samt Ekobrottsmyndigheten. Gerjo har totalansvar för Bas U och bygglogistik såväl som in- och utpasseringskontroll. Byggplatsen har säkerhetsklass 1, vilket ställer extra höga krav på säkerheten ur flera aspekter.

Nybygget som utförs i den första etappen omfattar en huskropp på 8 våningar. Plan 1 utgör källarvåning med garage. Vasakronan är uppdragsgivaren och 2014 ska projektet vara färdigställt.
Läs mer. 

Cheapy

Byggvarukedjan Cheapy etablerar sig på nya orter i Mellansverige. Butiker finns redan på 21 platser och målet är att utöka till ungefär 50. För Cheapy agerar vi rådgivare avseende arbetsmiljö.

Skonto Enterprises

Det lettiska storbolaget Skonto Enterprises nyttjar oss som arbetsmiljökonsulter på plats på sina etableringar i Sverige.  

Lomma Kommun

Lomma Kommun har ett flertal byggprojekt på gång i och kring sin kommun. På vissa av dessa tar vi på Gerjo ansvar för den övergripande byggarbetsmiljön.